Topmenu

Auditities 12 en 13 juni 2017

Auditities grote Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue
12 en 13 juni om19.30 uur in de foyer van De Bussel

De Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue is een theatraal en muzikaal spektakel dat om de twee jaar opgevoerd wordt door een honderdtal enthousiaste theatermakers, de voorbereidingen voor de voorstellingen van januari 2018 zijn reeds begonnen.
De Nieuwjaarsrevue heeft een vast thema: namelijk Oosterhout staat centraal en we proberen zaken uit onze lokale en regionale omgeving op een vrolijke manier onder de aandacht te brengen. Dit gaan we onder leiding van onze nieuwe regisseur en nieuwe tekstschrijver instuderen om op 2,3,4 en 5 januari onze voorstellingen te kunnen geven.
Vanaf 4 september beginnen de repetities en wordt er iedere week druk gerepeteerd met wat er op het podium van theater De Bussel gerealiseerd moet, maar er wordt ook hard gewerkt aan het grootste en verrassende decor, waarin het geheel moet plaatsvinden. En een groep van vaardige naaisters gaat druk in de weer met naald en draad om elke speler weer van meerdere imposante kostuums te voorzien.
Wil jij een onderdeel uitmaken van de 19e Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue?
Dat kan als je op maandag 12 of dinsdag 13 juni om 19.30 uur naar theater De Bussel komt. Daar worden de audities voor de voorstellingen van 2018 gehouden. Iedere kandidaat zal worden getest op zijn of haar theatrale en muzikale kwaliteiten. Voor het spelgedeelte worden improvisatie-opdrachten gebruikt, maar iedereen wordt wel verzocht om voor het zanggedeelte van de auditie zelf een lied in te studeren! Je mag je eigen muziek meebrengen op bijv. je telefooon.
Dus iedereen die mee wil doen aan de 19e Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue kan zich 12 of 13 juni om 19.30 uur melden voor de audities. Theater De Bussel, Torenstraat 10, Oosterhout.

Reageren niet meer mogelijk.

Website gerealiseerd door Moriz